Search
  U bent hier: Adventure Cruising Login
 
Informatie over Adventure Cruising

De navolgende flottielje-arrangementen zijn mogelijk:

  • Rondje Roompot (3 dagen direct / Noordzee / Roompot haven / Oosterschelde / Bruinisse haven / Volkerak / Haringvliet)
  • Scheveningen(2 dagen direct/Noordze)
  • Rondje Noord-Holland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een flottielje is een georganiseerde tocht met meerdere schepen onder leiding van een moederschip. U vaart met uw eigen jacht en andere schepen onder leiding van de Triple Seven van schipper Wim Woudenberg.

Als u nog weinig ervaring heeft, is een flottielje een uitstekende manier om uw grenzen te verleggen en met andere schepen ervaring op te doen.

Triple Seven Sailing plant de route en bespreekt alle havens vooruit voor deze tocht en zal u de benodigde gegevens doen toekomen betreffende:

  • Vertrektijd (Beste vertrektijd ivm het tij)
  • Wayponts (coordinaten)
  • Havens
  • ETA (geschatte tijd van aankomst gebaseerd op een gemiddelde SOG van 5 KN)
  • Toeristische tips ter plaatse
  • Activiteiten georganiseerd door de flottieljeleider
  • Workshops oa vissen & vis Schoonmaken      

 

Een half uur voor vertrek hebben we een briefing op de steiger (palaver), waarbij de laatste bijzonderheden van de route en het weer zullen worden besproken. Om de drie uur hebben we marifooncontact om te horen of bij iedereen alles goed is aan boord en wat uw positie is.

Een flottielje arrangement staat dus voor gemak, veiligheid maar ook voor gezelligheid voor zowel ouders als kinderen. In iedere haven zoeken de meevarende kinderen elkaar op en al snel ontstaat er een leuke vriendschappelijke band.

Kosten: voor de kleinere tochten: € 99 per schip per dag (excl. havengelden)

Wilt u een tocht boeken of meer informatie? stuur een email naar  info@triplesevensailing.nl onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer, aantal personen en datum. U Kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen: 06-51204601

  

Nieuws Minimize

20 juli 2014-16 augustus 2014            Triple Seven Sailing organiseert een flottieljereis naar Bretagne voor 4 weken. U vaart met uw eigen schip en bemanning mee met de Triple Seven. Waarborg voor veel gemak, veiligheid en gezelligheid voor zowel ouders als kinderen. U behoudt uw privacy op uw eigen schip, maar u kunt ook terugvallen op de andere leden van de flottielje. Zeildagen worden afgewisseld met havendagen om te relaxen en toeristische activiteiten te ondernemen.

29 juni 2013-27 augustus 2013     De Triple Seven vertrekt vanuit Stellendam naar Scheveningen voor een rondje Groot-Brittannië. Vandaaruit het TSS oversteken met een flottielje van 14 schepen naar de noordoostkant van Engeland. Via voormalige vissershavens en Edinburgh langs de hoge kust naar Schotland met regelmatig dolfijnen, zeehonden en puffins.  Bij Inverness het Caledonisch Kanaal op met zijn 29 sluizen, die gebouwd zijn  om een hoogteverschil tussen de meren van 32 meter te overbruggen. Het  beroemde Loch Ness wordt een uitdaging om over te steken. Daarna via vele korte etappes voor de westkust van Schotland richting Ierland voor een uitstap naar Belfast. Ook het onafhankelijke Isle of Man in de Ierse zee wordt bezocht. Bij Land's End gaan we bakboord uit en via de zuidkust van Engeland richting België en Nederland.

9 augustus 2013-Pwllheli/ Engeland            De Triple Seven heeft tijdens de Round Britain Adventure Cruise 2013 de haven van Pwllheli aangedaan met 20.000 NM op de teller.

 

  

Copyright 2007 - 2014 by Triple Seven Sailing Terms Of Use  Privacy Statement