Search
  U bent hier: Tochten Login
 
Informatie over tochten

De navolgende arrangementen op de Triple Seven zijn mogelijk:

  • Eendaagse trip t/m 6 personen (exclusief schipper met eventuele bemanning). Dit arrangement is inclusief een verrassende lunch. Ook kan de lunch op aanvraag naar eigen wens worden ingevuld. Voor de lunch zullen we voor anker gaan of aanleggen aan een morring.
  • Meerdaagse trip t/m 4 personen (exclusief schipper met eventuele bemannning). Dit arrangement is inclusief een verrassende lunch en ontbijt. Het diner kan aan boord plaatsvinden, maar er kan ook afgemeerd worden in een haven of elders.

 

De aanvang van een arrangement is om 10.00 uur. U wordt ontvangen met koffie (Nespresso) en gebak, waarna we na een korte briefing over het schip en de veiligheid aan boord het ruime sop zullen kiezen. Na een hele gezellige, leuke en leerzame dag zullen we rond 17.00 uur weer de haven van Stellendam aan doen. 

Kosten dagtochten: 500 euro per dag/ maximaal 6 personen

Kosten meerdaagse tochten: 675 euro per dag/ maximaal 4 personen   

Als uw gezelschap groter is dan de maximale groepsgrootte, kunnen meerdere schepen worden ingezet.

Boekingen zijn voor alle dagen van het jaar mogelijk.

Telefonisch contact: 06-51204601

E mail: info@triplesevensailing.nl

  

Nieuws Minimize

20 juli 2014-16 augustus 2014            Triple Seven Sailing organiseert een flottieljereis naar Bretagne voor 4 weken. U vaart met uw eigen schip en bemanning mee met de Triple Seven. Waarborg voor veel gemak, veiligheid en gezelligheid voor zowel ouders als kinderen. U behoudt uw privacy op uw eigen schip, maar u kunt ook terugvallen op de andere leden van de flottielje. Zeildagen worden afgewisseld met havendagen om te relaxen en toeristische activiteiten te ondernemen.

29 juni 2013-27 augustus 2013     De Triple Seven vertrekt vanuit Stellendam naar Scheveningen voor een rondje Groot-Brittannië. Vandaaruit het TSS oversteken met een flottielje van 14 schepen naar de noordoostkant van Engeland. Via voormalige vissershavens en Edinburgh langs de hoge kust naar Schotland met regelmatig dolfijnen, zeehonden en puffins.  Bij Inverness het Caledonisch Kanaal op met zijn 29 sluizen, die gebouwd zijn  om een hoogteverschil tussen de meren van 32 meter te overbruggen. Het  beroemde Loch Ness wordt een uitdaging om over te steken. Daarna via vele korte etappes voor de westkust van Schotland richting Ierland voor een uitstap naar Belfast. Ook het onafhankelijke Isle of Man in de Ierse zee wordt bezocht. Bij Land's End gaan we bakboord uit en via de zuidkust van Engeland richting België en Nederland.

9 augustus 2013-Pwllheli/ Engeland            De Triple Seven heeft tijdens de Round Britain Adventure Cruise 2013 de haven van Pwllheli aangedaan met 20.000 NM op de teller.

 

  

Copyright 2007 - 2014 by Triple Seven Sailing Terms Of Use  Privacy Statement